Allt inom värme, vatten och sanitet på Öland!

Bosses Rör i Mörbylånga AB är ett VVS-företag som hjälper dig som kund med anläggande av
enskilda avlopp/infiltration, enskilt vatten, nyinstallation/underhåll av jordbruks-VVS samt enskilda hushåll.

Vatten- och avloppstjänster på Öland

Rörmokare

Vi är den självklara VVS-firman på Öland. Vi hjälper er med allt från vatten och avlopp, wc och badrum till värmeanläggningar, pelletsbrännare samt pumpar och radiatorer. Har du frågor eller funderingar rörande
VVS-tjänster, kontakta oss.

Kök

Vi hjälper dig med ditt kök om du planerar att bygga nytt eller renovera. Du kan även kontakta oss om du upplever problem som stopp i avloppet eller liknande. Vi kan komma ut på plats för att felsöka om du är osäker.

Badrum

Vi utför alla typer av jobb, nyinstallationer, renoveringar och underhåll. Installation av blandare, toalettstol, handfat, badkar samt dusch och duschkabin m.m. Kontakta oss så svarar vi på era frågor.

Värmeservice på Öland

Värmeanläggning

Vi planerar, monterar och servar de flesta värmeanläggningar idag. Behöver du hjälp med något så kontakta oss så går vi igenom dina önskemål. Besök CTC Värmepumpar för att se vårt utbud, klicka här.

Radiator och pumpar

Baserat på fastigheten och din önskan installerar och monterar vi värmepumpar samt radiatorer i fastigheten. Behöver du råd och tips om vad som funkar bäst hjälper vi gärna till.